• Intech Integration Technologies S.R.L
  • +(40) 729 996 049

DESPRE NOI

Intech Integration Technologies

Este o societate privata ,infiintata in mai 2016 ,fiind specializata in integrarea de linii de productie automatizate si robotizate in industria automotive si aeronautica.
Intech este formata dintr-un grup de societati ,acoperind astfel o gama larga de servicii din domenii precum automatica ,robotica ,metrologie ,executie in asamblari mecanice sau electrice si avand propriul atelier de productie piese prelucrate mecanic pe masini dotate cu comanda numerica.

Sediul Intech este situat in apropiere de Automobile Dacia, langa Mioveni , Romania.Avem deasemenea locatii in Pitesti ,iar pentru a fi cat mai competitivi si pentru a putea raspunde cerintelor clientilor nostri externi am infiintat locatii aproape de santierele in lucru in Franta ,la Paris si in Spania ,la Valladolid ,urmand a fi deschise noi locatii in Maroc si in Turcia.
In tot acest timp ,de cand s-a infiintat grupul Intech s-au consolidat relatii de parteneriat atat cu clientii cat si cu furnizorii ,relatii care duc la buna indeplinire a obiectivelor firmei .
Activitatea societatii este pusa in practica de o echipa formata din aproximativ 100 de angajati ,dispunand de 3 hale de productie in suprafata totala de aproximativ 2000m² si 200m² spatii de birouri.

“Intech Integration Technologies este specializata in integrarea de linii automatizate si robotizate in industria automotive si aeronautica.

Servicii rapide si solutii complete

Definirea Proceselor

– Studii de fezabilitate
– Proiectare preliminara
– Simularea fluxului
– Durata ciclului
– Implementare

Proiectarea Detaliata

– Plan general
– Studii 2D/3D
– Studii electrice
– Proiectarea instalatiilor de fluide
– Simulari robotica , structuri , durabilitate
– Procesarea datelor

Oferta si Conceptia

– Solutii diversificate
– Acord de parteneriat
– Controlul calitatii
– Echipa la fata locului

Instalare si punere in functiune

– Montaj si instalare
– Punere in functiune
– Control 3D
– Evaluarea performantei
– Controlul calitatii
Top